Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2011 08:08 - Петте най-желани българки…
Автор: delsoho Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 18828 Коментари: 22 Гласове:
58


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Телевизията, вестниците, киното и мъжките списания са тези, които превръщат някои млади българки в еротични сънища и символи на привличането за голяма част от непълнолетното и пълнолетно население от силния пол. После ги закрепват в съзнанието му като идеали за женственост. До образа на следващата хубавица, която медиите ще лансират, а тя може да успее да изтласка на заден план предишната, може и да не успее.

Още от древността всяко общество си има идеали за женственост, към които мъжкото его неистово се стреми. В днешно време те не могат да бъдат такива без ударна доза сексапил. Колко му трябва на всеки един съвременен юнак, за да започне да дава заето пред прелестите на някоя красавица. Когато медиите я мултиплицират многократно, тогава тя може направо да го обсеби.

Желанията на жените, естествено, също зависят от образите, лансирани от телевизията, киното и печатните издания, но при тях има и силен момент на непредсказуемост. Дамите рядко гледат задника или гърдите на екранния си идол, въпреки че и това не е без значение. Те просто внезапно се опияняват от някого. Тогава телевизията, киното и т.н. просто трябва да го показват често, за да угодят на дамския каприз. Иначе Тя ще им бие шута.



Диляна Попова е най-харесваната известна българка.
image


1. Диляна Попова

Редовно избират синеоката манекенка за най-красивата, най-сексапилната, за всичко възможно от този род. „Много готино звучи. Не знам дали съм най-красивата, но съм много поласкана от такъв комплимент”, казва скромно тя. Мъжките списания се надпреварват да я съблекат. Какво повече ще направят сега, когато изгря и звездата й на актриса, не е ясно. Голямата изненада в новия филм Love.net e нейното сценично присъствие, което е почти равностойно на това на суперпрофесионалисти като Захари Бахаров, Христо Шопов, Лилия Маравиля, Диана Добрева, Койна Русева. И не само краткотрайните голи сцени ни карат да мислим така. Всички знаем колко е хубава, но малцина очакваха, че ще се изяви така добре като актриса. Пу, пу, да не й е уроки. Тя е известна с непретенциозността си, мила и добричка е, даже си няма гадже в момента. Поне така твърди. Какво повече чакате, момчета?


Луиза Григорова се съблече за мъжко списание, но по бански.
image

2.Луиза Григорова

Луиза Григорова, която играе богаташката щерка Алекс, въртяща любов с младия шофьор в нашумелия сериал "Стъклен дом", се нареди на първо място сред най-съблазнителните жени за 2010-а. Никой не може да каже, че не е страхотна, откъдето и да я погледнеш. И в живота, и в сериала обаче й се наслаждава все Явор Бахаров. Това Бахарови само на най-хубавото налитат. Тя също се съблече за мъжко списание, но доста по-дискретно. Снимките бяха наистина адски готини, а и Луиза е професионален модел. Младата актриса е работила като манекен в Тайван, Тайланд, Токио, Китай, Лондон. Още с първото си излизане по света печели международно отличие. Как иначе, дъщеря е на собственичката на една от най-елитните наши модни агенции.

Много мъже биха приели Виктория Петрова за строга господарка.
image

3. Виктория Петрова

С нечовешки сините си очи, убийствена визия на палава наследничка на древен аристократичен род, както и с почти непрекъснатото си появяване на екран Виктория е едно от най-ярките дамски присъствия в мъжките сърца от Калотина до Бургас. Мачовците в родината не бяха никак очаровани, когато стана ясно, че ще минава под венчилото с колега оператор, но бракът й беше съвсем кратък и отново запали мераците на донжуановците. Клюкарски издания писаха най-сериозно, че е затегнала здраво примката около врата на новото си гадже. Носел закуска в леглото, извеждал кучето, вършел домашните задължения, за да може любимата му да се посвети на работата си. Случайни наблюдатели на връзката уж коментирали, че Вики е взела ръководството на двойката в свои ръце. Въпреки това хиляди мъже са готови да се сменят с щастливеца...


Лора Георгиева е секси на всякакви снимки.
image

4. Лора Георгиева

Казват, че е красавица №1 на българските телевизии, че с лекота на илюзионист е способна да накара всеки хетеросексуален мъж да влезе в приемника си. Тя е толкова секси, че може да събуди мъжа и в паметника на Патриарх Евтимий. Още повече че тъмнокосата Лора направи истинска революция в такъв жанр като еротичните снимки, където изглеждаше, че нищо ново не може да се случи. Да, ама не. Култово мъжко списание отпразнува петия си рожден ден, като покани водещата на шоуто „Така го правят жените” по bbt за триизмерна фотосесия. Това се случи за първи път у нас и наистина само тя можеше да поведе хорото. Неприятното е, че трябваше да си сложиш някакви очила, за да я видиш, а когато ги затриеш, я виждаш леко размазана, но и така си е супер. Направо е грехота, че си има гадже. Късметлия.


Цветана Пиронкова: „След “Уимбълдън” ме направиха голямата звезда”.
image

5. Цветана Пиронкова

Първата ракета на България наскоро коментира така интереса на жълтите издания към нея: „Честно казано, напоследък имаше доста глупости и ми бе странно, защото преди веднъж в годината я прочета по нещо, я не, а след “Уимбълдън” ме направиха голямата звезда. Почнаха такива простотии да се пишат по мой адрес. Нямаше едно нещо вярно. Като се почне за мен и за моя приятел, че сме се сгодили и той ми подарил пръстен”. Цвети, Цвети... Ако надникнеш в мъжките глави, тогава ще бъдеш смаяна от промяната. След триумфите й на международните турнири и мъжете в България забелязаха колко е секси. Както правим обикновено. Започнаха едни коментари за бедрото, за фигурата й. Сигурно са започнали и да я преследват. Стройната пловдивчанка стана първата наша тенисистка, достигнала до полуфиналите на най-големия турнир на трева в света – „Уимбълдън”. Тя записа феноменален успех, побеждавайки втората в света, петкратната носителка на трофея Винъс Уилямс.



http://www.monitor.bg/article?id=286879
 


Тагове:   жена,   секси,   българка,   красива,   желана,


Гласувай:
60



1. planetar - :)
13.04.2011 08:36
Отлична селекция.
цитирай
2. jagger - Точно Пиронкова не е мой тип.
13.04.2011 09:15
Останалите стават.
цитирай
3. zadenzavoi - Всичките са грозни като смърта.
13.04.2011 10:12
цитирай
4. chalgaturbomuzika - Грешиш.
13.04.2011 10:51
Тази класация няма как да е вярна щом липсва фолкпевица. Те са най-желаните жени. Поне Деси Слава да присъстваше.
цитирай
5. mafani - Ама разбира се, че класацията е неточна!
13.04.2011 10:55
Аз къде съм?
цитирай
6. komi4iya - Хех
13.04.2011 11:04
Не ме интересува дали е точна. Нито една от тези не бих отблъснал. И разбира се с удоволствие бих прибавил Мафани. Ако тя иска.
цитирай
7. mafani - Мафанчето е недостъпна убавица!
13.04.2011 11:14
:-))))
цитирай
8. apostapostoloff - Диляна Попова я видяхме отблизо-
13.04.2011 11:14
тя не е кой знае каква красавица. Същото може да се каже и за Виктория Петрова. А Цвети Пиронкова няма НИКАКЪВ сексапил.
цитирай
9. komi4iya - 7. mafani - Мафанчето е недостъпна убавица!
13.04.2011 11:32
Жалко! Все пак ще се навъртам наоколо.
цитирай
10. mikino - Вики Петрова не ви я препоръчвам.
13.04.2011 12:57
Останалите ВИП-ки също, но аййййде, от мен да мине хахахахахха!
цитирай
11. mafani - Е, какво и е на Викито?
13.04.2011 13:26
Високо, снажно, едро момиче!
цитирай
12. mglishev - Приятно скалъпено,
13.04.2011 13:54
кефи. Няма простотии, добронамерено е. Диляна Попова наистина е много красива или поне е с "мой тип" красота.

Но да, наистина, липсва чалгаджийка, прекалено интелигентен подбор. Не е меродавен за вкусовете на нашенците :D
цитирай
13. borjanmljakov - Г-жа Мозер слага всички тия пикли в джоба си.
13.04.2011 14:22
.
цитирай
14. hosekura - Колко от тях са омъжени ???
13.04.2011 15:40
И защо не са ???!

Уж хубави пък ;)

Колко от тях са родили деца ??

И защо не са ???

Нали се топим нацията ???

???!!!
цитирай
15. demonwind - Мале, мале,
13.04.2011 16:12
че и "актриси" има - Дилянчето и тя станала актриса (някой я набедил), оная другата и тя... Абе, тия защо не гледат поне една серия на нискобюджетен турски сериал, за да видят, че комшиите ни слагат в малкия си джоб по този параграф бе! И кино нямаме вече, имаме някакви пошлости, където са принудени да играят стари и добри актьори, понеже в Холивуд актьор от Булгаристан може само да носи вода и кафенца и да чисти кенефите на "звездите" от калибъра на джуджето - сектант Том Круз и др.
Водещите на разни рубрики не са лоши, обаче Цецето Пиронкова избива рибата. То момичето от анаболи и българския е позабравило, обаче ако се обръсне на контра, може и да му се върже някой на над три салати...
цитирай
16. анонимен - МАТРАЦИ НА НАЙ НИСКИ ЦЕНИ-9201498
13.04.2011 16:26
ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ ТУК
http://www.vidov-commerce.com/
МАТРАЦИ,МАГАЗИНИ,СОФИЯ,МАГАЗИНИ ЗА МАТРАЦИ,МАГАЗИНИ ЗА МАТРАЦИ В СОФИЯ,МАТРАЦИ В СОФИЯ,СОФИЯ-МАТРАЦИ-МАГАЗИНИ

БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИДОВ КОМЕРС ЕООД- 9201498ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ ТЕЛ: 9201498 GSM: 0895694756
ПРЕДЛАГАМЕ МАТРАЦИ НА ВСИЧКИ ЗАВОДИ НА НАЙ НИСКИ ЦЕНИ

МАТРАЦИ ТЕД ДО - 15%
МАТРАЦИ БЛЯН ДО -15%
МАТРАЦИ НАНИ ДО -15%
МАТРАЦИ ЛАТЕКС ЕКОН БЯЛА -15%
МАТРАЦИ ПАРАДАЙС ДО -15%
МАТРАЦИ ВИКИ ДО -15%
МАТРАЦИ РОСМАРИ ДО -15%


ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА МЕТАЛНИ БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

ЛИДЕР В СОФИЯ НАЙ НИСКИ ЦЕНИ НАЙ ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ-БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ-0895-69-47-56
ИМАМЕ ВСИЧКО НА СКЛАД ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА -ДЕЖУРЕН ТЕЛЕФОН -0895-69-47-56


- 15% НА МОДЕЛИТЕ: МАТЕРА, СИЛВЪР КЕЪР, ЛАВАНДУЛА, ЛАГО, БАХА МЕМОРИ, БЕРМУДА- 10% НА МОДЕЛИТЕ : СИРЕНА УЛТРАФЛЕКС, СИРЕНА МЕМОРИ, МОДЕРАТО- СОФТ И ХАРД, МАРМАРА, АРУБА МЕМОРИ- 7% НА МОДЕЛИТЕ: АНТИСТРЕС 7, ФАВОРИТ- S, ЛАТЕКС СУПРИМ. - 10% НА ВСИЧКИ ЛАТЕКСОВИ МАТРАЦИ НА ЕКОН БЯЛА- 10%НА ВСИЧКИ МАТРАЦИ БЛЯНПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ ВСИЧКИ ПРОИЗВЕЖДАЩИ СЕ МАТРАЦИ В БЪЛГАРИЯ НА НАЙ НИСКИ ЦЕНИЗА КОЛИЧЕСТВА ОТСТЪПКИ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

НАЙ НИСКИ ЦЕНИ ЗА 2010 ГОДИНА- НАД 10 000 МАТРАКА НА СКЛАД НАД 1000 ДЕКАРА СКЛАДОВА БАЗА

БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИДОВ КОМЕРС над 500 МОДЕЛА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ НА НАЙ НИСКИ ЦЕНИ. ЛИДЕР В ЦЕНИТЕ ЗА СОФИЯ

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ ТЕЛ: 9201498 GSM: 0895694756

ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА МЕТАЛНИ БЛИНДИРАНИ И ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ









НАЙ НИСКИ ЦЕНИ ЗА 2010 ГОДИНА

РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОНЕДЕЛНИК- ПЕТЪК ОТ 09: 00 ДО 19: 30

СЪБОТА ОТ 09: 00 ДО 17: 00

НЕДЕЛЯ ОТ 09: 30 ДО 16: 00

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА ОСИГУРЕН ТРАНСПОРТ ТЕЛ: 9201498
http://www.vidov-commerce.com/
цитирай
17. asthfghl - <3
13.04.2011 16:46
Дилянка наистина има много сладка муцка.
цитирай
18. mafani - hosekura,
13.04.2011 16:58
ми чи по логиката на твоите въпроси аз съм №1, бе!
цитирай
19. hosekura - Мафи ! Не пропускаш да покажеш колко си красива ;)
14.04.2011 08:37
mafani написа:
ми чи по логиката на твоите въпроси аз съм №1, бе!


И колко си скромна ;)

анонимен написа:
На остров Рароя вземат за жена тази, която поне веднъж е родила. При два пъти - тя е най-желана. Подобни красавици, са страшно безобразни и разхвърляни домакини. Да се ожениш за такава, значи да станеш слуга или за плащаш на слугиня. Вероятно в леглото се държи, като вечната победителка, очаквайки само ти да вършищ работата по задължине. Дори да си полов атлет, пак ще си виновника. Но най-важното - не стават за семейство, двее им ръце са леви.


Абсолютно вярно !! Ако бяха стока - някой щеше да ги вземе ;)
цитирай
20. shtaparov - Щапаров Младши пита:
16.04.2011 16:30
А къде е Вили Сечкова?
цитирай
21. tutankhamon661 - delsoho
02.05.2011 15:20
Пиронкова не се връзва много, но да не бъдем придирчиви.
цитирай
22. mariniki - хубави са и все пак...
18.09.2012 16:32
далеко са например... от една Моника Белучи...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: delsoho
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 88238
Постинги: 6
Коментари: 59
Гласове: 715
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930